Αναζήτηση

Είσοδος Μελών

NewsLetter sesa.gr

Εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσης και μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου
captcha

Αντιπροσωπεία από όλη την Ελλάδα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων ( Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α ) , καλέστηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης

Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 118 - ΑΘΗΝΑ 118 54
ΤΗΛ : 34 54 256 - FAX : 34 25 229

ΑΘΗΝΑ 15/01/2003


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Αντιπροσωπεία από όλη την Ελλάδα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων ( Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α ) , καλέστηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Καλαφάτη, σε σύσκεψη την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2003, προκειμένου να συζητήσουμε , να διαμορφώσουμε και να καταλήξουμε από κοινού στο θέμα που αφορά την υπ΄ αριθμόν οικ. 3899/253/Φ.9.2 ΦΕΚ 291 8 Μαρτίου 2002 Κ.Υ.Α.

Αντί γι’ αυτό αντιμετωπίσαμε μια πολύ σκληρή και εχθρική συμπεριφορά από την μεριά του κ. Υφυπουργού αν μη τι άλλο απαράδεκτη σε σχέση με τις εποικοδομητικές προτάσεις και θέσεις της Ομοσπονδίας μας. Με αποτέλεσμα να μην αναπτυχθεί κανένας διάλογος και τα μέλη της αντιπροσωπείας μας να αποχωρήσουν.

Καταγγέλλουμε την στάση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Καλαφάτη που με την αλαζονεία που τον διακρίνει και με αντιδημοκρατικές διαδικασίες νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει έναν ολόκληρο κλάδο.

Ζητάμε εδώ και τώρα να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας, που κατά γενική ομολογία δίνουν λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της εγκατάστασης και της συντήρησης των ανελκυστήρων, χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη υπέρογκων αυξήσεων στην συντήρηση των ανελκυστήρων και χωρίς να υπάρχει καμία ανάγκη για ανούσια γραφειοκρατική διαδικασία, στο θέμα της εγκατάστασης , που βάζει σε περιπέτειες εγκαταστάτες συντηρητές ανελκυστήρων, κατασκευαστές κτιρίων και γενικότερα τους καταναλωτές .